Despre noi

SC BIOSANMED PARTNERS SRLse afla pe piata medicala romaneasca de peste 5 ani, cu activitate bogata in reteaua de spitale si clinici de stat, cat si privata.

Avizata de Ministerul Sanatatii  nr. 4019/04.11.2013 si reavizata in 2016 cu nr. 4816, compania noastra poseda certificat de management al calitatii – SR EN 9001: 2008 emis de autortitatile avizate in domeniu.

Deviza noastra este ” Sanatatea – prima prioritate a noastra “, deviza prin care ne dorim sa oferim pe piata medicala, produse de o calitate ireprosabila si la preturi accesibile. Importator unis si direct al consumabilelor medicale produse PETERS SURGICAL INDIA ( LTD), subsidiara companiei internationale PETERS SRUGICAL FRANCE, Biosanmed are in portofoliu toate tipurile de fire chirurgicale, conform standardelor internationale USP ( Unites States Pharmacopeia).

Cu o retea de distributie semnificativa la nivel national ( Spitalul Judetean Baia Mare, Spitalul Judetean Satu Mare, Spitalul Municipal de Urgenta Timisoara, Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, Spitalul Municipal Hunedoara, Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, Maternitatea Cuza- Voda Iasi, Spitalul Parhon Iasi, Spitalul Judetean de Urgenta Galati, etc)